Haardhout kopen in Lelystad

MaxHout levert kwaliteits haardhout in Lelystad en omstreken. We maken daarbij gebruik van betrouwbare en professionele vervoerders. U heeft keuze uit een ruim assortiment haardhout die wij kunnen leveren op halve en hele pallets.

Haardhout kopen in Lelystad

Bij Maxhout.nl kunt u gemakkelijk en snel online uw haardhout bestellen. Wij leveren het gehele jaar kwaliteit haardhout in Lelystad uit voorraad. Wij leveren binnen de gehele Benelux ovengedroogd openhaardhout, zo heeft u altijd dezelfde kwaliteit, geen verlies van rendement en stookt u CO2 neurtraal. U kunt verschillende soorten hout kopen uit ons uitgebreide assortiment. Alle prijzen zijn inclusief BTW en gratis verzending.

Haardhout Lelystad

Meest verkochte haardhout in Lelystad

Gratis bezorgd
Hoge kwaliteit
Scherpe prijzen

Assortiment haardhout leveren in Lelystad

Ons ruime assortiment bestaat uit verschillende soorten hout die wij leveren in halve of hele pallets. Het haardhout is netjes verpakt en wordt netjes thuis geleverd. Dus heeft u een houtkachel, inbouwhaard, openhaard of speksteenkachel dan hebben wij voor u het juiste haardhout.

Berken haardhout

Berkenhout heeft een mooie, witte schors, het heeft een schone en makkelijke verbranding. Naast de mooie verbranding geeft het hout ook een prettige geur af. Het berkenhout is gekloofd en ovengedroogd en netjes gestapeld en verpakt, leverbaar in halve en hele pallets.

Beuken haardhout

Beuken is een harde houtsoort en heeft daarom een hoog rendement. Het is een populaire soort openhaardhout om mee te stoken. Het hout geeft veel warmte af en ruikt erg lekker. Het beukenhout is gekloofd en ovengedroogd en netjes gestapeld en verpakt, leverbaar in halve en hele pallets.

Eiken haardhout

Eikenhout is een harde- en sterke houtsoort die traag brandt met weinig rook. Eikenhout is een van de populairste houtsoort om mee te stoken mede door het hoge rendement. Het eikenhout is gekloofd en ovengedroogd, en netjes gestapeld en verpakt in stevige pallets, leverbaar in halve en hele pallets.

Elzen haardhout

Elzenhout is een fijne houtsoort die daardoor uitstekend brandt en snel zijn warmte afgeeft. De blokken zijn 26cm lang zodat ze in iedere kachel zullen passen. Het elzenhout is gekloofd en ovengedroogd, en netjes gestapeld en verpakt in stevige pallets, leverbaar in hele pallets.

Essen haardhout

Essenhout is een elastische, harde- en traag brandende houtsoort met een mooi vlammenspel waar u lang plezier van zult hebben. Het Essenhout is gekloofd en ovengedroogd, en netjes gestapeld en verpakt in stevige pallets, leverbaar in hele pallets.

Haagbeuk haardhout

Haagbeuk is een zeer populaire houtsoort aan het worden. Het is een erg zware- en harde houtsoort (zwaarder dan eiken) met een zeer hoog rendement. Haagbeuk geeft veel warmte af en geeft in tegenstelling tot eikenhout een heel mooi vlammenspel. Zeer geschikt voor gebruikers die naast warmte ook een mooi vuur willen zien. Het haagbeuk hout is gekloofd en ovengedroogd, en netjes gestapeld en verpakt in stevige pallets, leverbaar in hele pallets.

Gemengd haardhout

Gemengd haardhout bestaat uit een combinatie van de meest verkochte harde houtsoorten; eikenhout, essenhout en beukenhout. Deze houtsoorten hebben een mooi vlammen spel en geven een hoog rendement. Het gemengde hout is gekloofd en ovengedroogd, en netjes gestapeld en verpakt in stevige pallets, leverbaar in halve en hele pallets.

Haardhout in netten

Wanneer u het gemak wilt hebben om handzaam het haardhout te verplaatsen hebben wij ook de mogelijkheid om het hout te bestellen in netten. We hebben berkenhout, beukenhout, essenhout, eikenhout en gemengd hout in netzakken. De netzakken zijn voorzien van een lus en wegen gemiddeld tussen de 8-9 kilo en daardoor zijn te goed te tillen. Het hout is ovengedroogd en worden geleverd op een pallet.