Garantie & retourneren

Maxhout.nl streeft ernaar om alles te leveren naar behoren, maar het kan voorkomen dat er tijdens het leveren iets voorvalt waardoor het artikel niet in de juiste staat is. Graag gaan we dan met u in overleg om te zoeken naar een passende oplossing. Wanneer een artikel niet in de juiste staat is ontvangen wij graag binnen 10 werkdagen een bericht aangaande het voorval.

Klachten

Elke dag zetten wij ons in om uitstekend werk te leveren, maar dat wil niet zeggen dat dit altijd lukt en dat er klachten ontstaan. Wanneer u een klacht heeft kunt u deze sturen naar info@maxhout.nl. U krijgt dezelfde dag nog een bevestiging dat we uw e-mail goed hebben ontvangen. De klacht zullen wij binnen 10 werkdagen behandelen.

Product voldoet niet

Wanneer het product dat u heeft besteld niet voldoet kunt u deze retourneren. De kosten (€75,-) van het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Producten kunnen binnen 10 werkdagen geretourneerd worden. De pallet dient volledig aan ons geretourneerd te worden. Stapel deze dan ook niet af. U ontvangt binnen 5 werkdagen na ontvangst retourzending het aankoop terug. De retourzending dient in dezelfde staat te zijn op het moment dat het geleverd werd. Retourzendingen kunt u melden per e-mail op info@maxhout.nl.