Bezorging

Wij leveren onze haardhout in de gehele Benelux, daarbij maken wij gebruik van betrouwbare en professionele vervoerders. De vervoerders hebben ruime ervaring met het leveren van bijzondere zendingen, daardoor kunnen we ook leveren op moeilijke locaties. Het is voor ons geen probleem om ook te leveren op moeilijke locaties in de binnensteden.

Bij het leveren maken onze vervoerders gebruik van een pompwagen en een bakwagen met een laadklep. De pallets worden in principe op de stoep geleverd. Plaatsing op een andere plaats is in overleg met de chauffeur. Hij kan het beste bepalen wat de mogelijkheden zijn.

Bij plaatsing op een andere plaats dan de stoep moet u rekening houden met een goede vlakke en verharde ondergrond. Een doorgang van minimaal 130 cm breed en 215 cm. hoog. 

Afspraak inplannen

Tijdens het plaatsen van de bestelling is het mogelijk om een bezorgafspraak in te plannen. U kunt dit tot 10 weken in het voren inplannen.

Waddeneilanden en België

Onze prijzen op de website zijn inclusief bezorging in de gehele Benelux. Voor leveringen op de Waddeneilanden betaald u €30,- extra.

Levering

De pallet haardhout wordt in principe op de stoep geleverd, maar in overleg met de chauffeur is veel mogelijk. In de praktijk kunnen we vaak op de gewenste plaats leveren.

Niet aanwezig

Bent u niet aanwezig tijdens de levering? Dit is geen probleem als u maar aangeeft waar wij moeten plaatsen. Dit kunt u aangeven tijdens het bestellen of u kunt een beschrijving achterlaten voor de chauffeur.